Hædret for gastronomisk pionerarbejde

tirsdag, 26 april 2016

Hædret for gastronomisk pionerarbejde

Det danske Gastronomiske Akademi har tildelt Hybengårdens hybenmarmelade sin højeste anerkendelse, hædersdiplom for godt madhåndværk, gastronomisk initiativ og pionerarbejde.

Jordbær med rabarber og hyldeblomst

fredag, 15 januar 2016

Jordbær med rabarber og hyldeblomst

Sidste sommer plukkede vi en masse hyldeblomst og lavede saft. Ikke med henblik på at tilføje hyldeblomstsaft til vores sortiment, men for at eksperimentere med hyldeblomst som ingrediens i marmelade og andre produkter.

Havtorn, havtorn og havtorn

fredag, 15 januar 2016

Havtorn, havtorn og havtorn

Det smukke syrlige bær fra havtorn er blevet kaldt Nordens citron på grund af dets syrlige smag og høje indhold af C-vitamin. Et-to bær indeholder lige så meget C-vitamin som en hel appelsin.